tisdag 27 mars 2012

4 år går alldeles för fort!

Ja som sagt 4 år går väldigt fort. Tänk om man valt att bara ha 2 barn. Då hade vi inte haft denna otroligt härliga lilla pojk. Svårt att tänka sig ett liv utan honom. Han kan verkligen få den mest gråa dag att bli riktigt bra. Han har väntat och väntat på att det ska bli 2 april och snart är vi där =0)

Hoppas det härliga vädret håller i sig nu. Är så skönt att vara ute och fixa i trädgården. Har redan ökat ut med 2 nya klätterrosor. Som vi planterade ihop med 2 fina spaljeer från Växtkraft. Kommer bilder senare. Hoppas dom tar sig ordentligt nu i sommar. Min tanke är att man ska kunna öppna sovrumsfönstret på morgonen och känna doften av rosor. Köpte även en syren som skulle vara en mindre variant. Får väl se hur det blir. Kommer nog lägga garnet på hyllan nu ett tag. Och plocka fram de gröna fingrarna istället.
Så är du intresserad av trädgård och blommor så kan du få följa vår trädgård ;) Kommer nog att hända lite under våren och sommaren om jag känner mig själv rätt. =0) Har även pulat ner lite frön som jag hoppas ska bli fina till sommaren. Återkommer mer om detta.

Ha det gott! / Jennie

Musik: TRACY CHAPMAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar